En bra dagslösning för hunden

God eftermiddag alla mina kära följare och välkomna tillbaka till mig för ett nytt inlägg. Dagens inlägg kommer passa bra till framförallt hundägare som söker en dagslösning till sin fyrbenta älskling. Jag hade tänkt skriva om det hunddagis i Älvsjö där jag lämnar min hund om dagarna, hunddagiset heter KaNos Trim & Dagis AB.

Vanligtvis brukar jag ju skriva om mina fritidsintressen men det senaste har jag fått mycket frågor om hur jag gör med min hund under dagarna när jag är på jobbet, därför tänkte jag idag ge er svaret på den frågan. När jag skaffade min hund hade jag ett jobb där jag kunde jobba hemifrån största delen av dagen, vilket var perfekt för mig när jag fick hem min valp. Nu är det snart åtta år sedan jag fick hem min hund och hon var valp och det har hänt mycket sedan dess. Jag har fått ett nytt jobb och jag har inte längre möjligheten att jobba hemma så jag var tvungen att hitta en lösning för min hund om dagarna. Eftersom min hund inte alls trivs bra när hon är ensam tyckte jag att det var dags att hitta ett hunddagis i Älvsjö där jag kunde lämna henne om dagarna. Efter mycket om och men fick jag en plats lite efter att jag hade börjat mitt nya jobb och min hund trivs så bra där. Hon går bra ihop med både hundarna och personalen, jag har lyckats hitta den perfekta lösningen och det mest perfekta hunddagis i Älvsjö för min fyrbenta älskling. Jag behöver inte oroa mig om dagarna för hur min hund mår för jag vet att hon är i goda händer, om du också behöver en dagslösning rekommenderar jag dig verkligen att tänka över hunddagis.