Friluftskläder för både dam och herr

Hej alla fina följare

Det här inlägget kommer handla om ett tips som har att göra med friluftskläder för både herr och dam. Men först ska jag berätta en lite rolig sak. När jag var liten så var jag med i scouterna ett tag, det var en kompis som fick med mig. Det var spännande och jag kommer ihåg när vi åkte på läger att jag tyckte det var väldigt roligt.

Att vara ute i naturen har verkligen hängt kvar och man lärde sig tips och trix som jag fortfarande har med mig i ryggsäcken med bra att ha-kunskap. Det kan vara allt från hur man knyter vissa knopar till vilka växter som går att äta. I och med att jag är ute så mycket i skog och mark, jag både vandrar en del och är ute på fisketurer så har jag en ganska stor garderob med friluftskläder.

Jag brukar handla hos en nätbutik som har ganska mycket kläder för både dam och herr och de har ett stort utbud av både jackor och byxor bland annat. Jag vet ju att flera av er som läser min blogg också är intresserade av friluftsliv så därför tänkte jag att jag ville tipsa om den butiken för jag har hittills alltid varit nöjd med mina beställningar. Egentligen är det kläder som passar även till om du har hund och ni tränar någon lydnad eller agility eller liknande, men även när du är ute och spelar discgolf eller har ett jobb som kräver slitstarka kläder.

Om man jobbar på förskola eller fritids till exempel så är man ju utomhus mycket och kanske gör utflykter till skogen eller så. Jackor och byxor som står emot vind och vatten och som dessutom är sköna göra ju all skillnad när man är ute på något. Om man istället har kläder man blir snabbt blöt i eller som inte är sköna eller släpper in vind så man går runt och fryser då är friluftslivet inte särskilt charmigt. Men med rätt kläder och utrustning så är det verkligen härligt!

Ha nu en underbar dag så hörs vi snart igen!